Nejnovější recenze ze sekce Hlasoví asistenti
- super zvuk, ovládání přes Siri
- Skvělý zvuk (alespoň co mohu posoudit jako naprostorý amatér).
- Jednoduchost nastavení
- AirPlay 2
- Možnost přehrávat hudbu a podcasty bez potřeby dalšího zařízení
- Snad Apple možnosti Siri trochu vylepší v nějaké aktualizaci softwaru. Alespoň podpora pro více uživatelů by byla vhodná.
- U nás zatím pouze v angličtině...
- Neumí česky
Neumí česky.
Těžko vyzkoušet i víc, tohle je pro českého zákazníka zásadní problém.
Někdy mi není jasné, jaký povel anglicky říci.
- Velmi zajimavy vyrobek
- Skvely zvuk na male rozmery
- Velmi dobre pro nacvik anglictiny, specialne pro deti
- Temer neomezene moznosti dotazu na nejruznejsi temata
- Vysoka citlivost mikrofonu
- Nepreberne mnozstvi internetovych radii
- Dokonale s predplacenou sluzbou Spotify
- Lze vyuzit i pro hry deti se zakladni znalosti anglictiny
- Nuti ke kreativnimu mysleni pri vytvareni otazek
- Anglictina, ci jiny jazyk muze byt pro nekoho nevyhodou
- Pocatecni problemecek se sparovanim s iPhonem do doby, nez jsem na netu nasel jednoduchy navod - prepnuti telefonu na dobu instalace aplikace a sparovani do anglickejo modu (coz je velmi jednoduche) a po zprovozneni zpet na cestinu a uz to jede
Vyborny pimocnik a multimedialni centrum fo domacnosti s temer neomezenymi moznostmi komunikace. Vynikajici darek... uz nekolik pratel se rozhodlo koupit svym ratolestem skoda, ze se o vyrobku malo vi a ze musi mit UK sitovy plug (soucasti dodavky) vzhledem k tomu, ze zatim neni primarne urceno pro cesky trh... jinak ale jasna BOMBA!!!!!
- Byl jako dárek na 3 roky zdarma při nákupu elektroniky.
- Pěkně svítí a bliká - použitelné jako dětská noční lampička.
- Nutnost registrace a tvorba účtu u amazonu.
- Nutnost nainstalovat aplikaci v betaverzi do mobilu.
- Nelze použít jako bluetooth reproduktor hudby a videí uložených v telefonu.
- Bez chytrých spotřebičů v domácnosti je to (pardon za ten výraz) úplně na hov*o.
- Chytrý způsob od Amazonu, jak sledovat své zákazníky a ještě si to nechat zaplatit.
- (pouze v AJ - někomu může vadit)
Nechápu k čemu je dobré a proč bych si toto měl tahat do baráku. Patrně je to pouze příslišenství k chytrým spotřebičům, které doma nemáme. Chtěl jsem použít aspoň jako ext. reproduktor k mobilu a nelze. Dovolí pouze přehrát hudbu z Amazonu a prátelských webů/aplikací. Osobně bych si toto za peníze nekoupil.
Bylo to zadarmo jako dárek při nákupu elektroniky. Pro mě věc totáně na nic, patrně asi další kravinka na marketingové sledování lidí.
- Sranda věc
- Snad apro někoho absence CZ
- skvely zvuk
- skvely dizajn
- integracia do Apple ekosystemu
- hlasove povely
- Siri mi rozumie najlepsie
- nutnost mat Apple zariadenie na konfiguraciu
- nutnost mat Apple Music na komplet zazitok
- Citlivý mikrofon a slušný reproduktor.
- Možnost ovládat další přístroje v domácnosti.
- Propojení se službami Google.
- Google Assistant vždy na dosah.
- Absence češtiny.
Google Home je rozhodně na skvělé cestě, a pokud plánujete budovat chytrou domácnost, konečně je tu smysluplné zařízení. Použití v našich končinách je ovšem nyní značně omezené – zejména absencí češtiny, kvůli čemuž nelze diktovat česká jména ani adresy.
Nemohu uplne hodnotit jelikou se mi nepodarilo zarizeni pripojit k WIFI routeru jez je cca 2 roky stary...
- široké možnosti použití
- zatím nutnost komunikace v angličtině
- teprve po přepnutí telefonu do angličtiny se zpřístupní všechny funkce zařízení
- napáječ má anglickou zástrčku, musí se připojovat přes redukci, která je přiložená
- Google nedodržel slib a čeština zatím nebyla doplněna
Internet bez Google Home je univerzálně použitelný, s Google Home je to však zábavnější. Navíc denně přibývají zařízení, které jsou tímto ovladatelné.
- Kvalita zvuku
- Rychlost odpovědí
- Možnosti které nabízí
- Funkce
- Vzhled
- Cena oproti větší verzi
- Bezpečnost
- Zatím se učí a neumí vše
Zatím se ještě má celkem co učit, ale už teď umí skvělé věci. Velmi krásný vhled a kompaktní rozměry. Možnost přidělání na zeď při dokoupení držáku. Výborná personalizace. A skvělé funkce.
Nejvíce oceňuji, že rozpoznává váš hlas a tedy neukáže soukromý obsah někomu jinému, než vám.
- malý
- levný
- univerzální
- reproduktor není na ozvučení větších místností
- občas se musí více křičet
Zatím to zkouším , hlasové ovládání a propojení se Spotify je perfektní
Proste Apple
Zobrazuji 241 - 255 ze 255 recenzí « Předchozí 1...9 10 11 12 [ 13 ]