Nejnovější recenze ze sekce Hlasoví asistenti
Dobrá cena.
Funguje skvěle. Zatím v angličtině.
Ale ovládání domácnosti bez problémů.
- Lze použít jako fotorámeček, kpřehrávání videa, YouTube, ovládání hlasem nebo telefonem(tabletem) smart vypínačů, zásuvek, led pásků, Chromecastu, TV atd. Možno spárovat s Bluetooth repro.
- Zatím nepodporuje češtinu.
- naprostá spokojenost, dělá co má, zvuk je naprosto dostačujicí i na přehrání hudby
- naprosto návykové
- Lehce ovládatelný!
- Rychle se s ním člověk naučí. :)
- Může využívat kdokoli připojen na stejné WiFi jako google home.
- Přehrávání Spotify funguje bezchybně, po spuštění hlasem např.: ,,Hey Google. Play Spotify" můžete po spuštění apk na telefonu připojenému ke stejné WiFi nabídne ovládání přehrávání přes asisenta nebo si může pouštět přímo z telefonu jiné skladby.
- Pěkný, jednoduchý design
- Tlačítka na bocích asistentna fungují na dotek pouze když chci. (Když mi něco spadne k tlačítku asistent na to nereaguje.
- Při dodání neumí česky na internetu jsou ale návody jak si do asistenta češtinu zařídit.
- Nerozumí některým frázím. (významu věty)
- Pro yt atd. Nutno propojit s chytrou televizí nebo jinému obrazu. (nelze přehrát jen zvuk)
Produkt má jisté chybičky ale jako takový dokonalý dáreček. Jak pro ty,teří umí anglicky nebo i ti kteří až tolik zdatní nejsou. :)
- funguje dle očekávání
- Mohlo být v popisu jasně uvedeno, že bez zakoupení redukce do české zásuvky nebude fungovat. Popis "síťová přechodka není součástí balení" je nicneříkající.
za ty peníze spokojenost
- velice pěkné zařízení, pěkný design
- Dobrý display a zvuk
- většina funkcí jdou pouze ovládat hlasem, to je někdy výhoda a někdy nevýhoda
- Funguje jako Roon přehrávač hudby
- většina funkcí jdou pouze ovládat hlasem, to je někdy výhoda a někdy nevýhoda
- Aplikace toho moc neumí, samotné zařízení taky nemá moc ovládacích možností na displeji
- Díky možnosti instalace různých "skilů" je schopná (myšleno Alexa) naučit se téměř cokoliv
- Snad jen to, že komunikuje jen anglicky
- Nemá adaptér do zásuvky .
Google Nest funguje perfektně , doporučuji .
- Oproti "repráčkům" od Googlu je zde i vizuální odezva a možnost ovládání "chytré" domácnosti matláním po displeji - ideální pro "angličtináře na baterky" jako jsem já
- Ovládání je naprosto návykové (což je otázkou, jestli je to výhoda, nebo nevýhoda)
- Za dané peníze hodně kvalitní displej a docela slušný zvuk vzhledem k rozměrům
- Pro využití některých funkcí (například rutiny, nastavení zdroje pro hudbu) je nutné přepnout mobil na dobu nastavování do angličtiny - pokud jej nechám v češtině, je hodně funkcí nedostupných - ale o tomto jsem věděl již před koupí.
- Chybějící (a už snad 2 roky slibovaná) podpora češtiny
Původní řešení hlasového ovládání jen s repráčkem mně osobně nějak neoslovilo (možná i proto, že mluvenou angličtinou moc nevládnu)... Nicméně pořídil jsem si na zkoušku nejdříve jeden kousek týhle "umatlané kachličky" Pro ovládání nějaké té již fungující jednoduché domácí automatizace, a opravdu vizuální odezva a možnost ovládání bez nutnosti na každej "prd" tasit telefon posouvá řízení "chytré" domácnosti na další level... Takže po prvotním seznámení se systémem Googlu jsem po cca týdnu objednal další dva tyto displeje aby byla možnost ovládání ze všech obytných místností... Pokud se někdy dočkáme podpory češtiny, nebude mít tahle hračka v našich končinách chybu... Teď mně to aspoň donutí si procvičovat ENG výslovnost... A co neodkecám, to aspoň namatlám na displeji tohoto "šelmostroje". :D :D
zatím mám problém rozchodit některé přídavné zařízení.
taky hůř slyší než google mini a přidávání dalších zařízení je jiné
- Dobrá hračka,umí toho dost.
- Bere to čas,jak si s tím člověk povídá.
- Zajímavý produkt.
- Výborný zvuk.
- Za málo peněz hodně muziky.
- Určitě doporučuju.
dobrá cena,nejlepší na trhu
- Velký dosah mikrofonu ( Nemusím na něj z dálky křičet )
- Spárovatelnost s chytrými spotřebiči ( LED Pásky, žárovky, domácí kino, kávovar )
- Dobrý a čistý zvuk
- Spousta informací
- Rychlá odezva na pokyny
- Nic jsem nenašel
Jediná věc kvůli které jsem si tohle zařízení koupil byla věta: ,,Alexa play despacito” ale nakonec tento chytrý reproduktor používám denně. Ať už k rychlému hledání informací, streamování hudby nebo jen tak pro zábavu.
- Funkce
- Zvuk
- Konečně EU lokalizace (CZC distribuce)
- Velikost
Používám v kuchyni místo radia. Takže super věc na přehrávání muziky nemusím na nic šahat a jen trsám :). Možnost nastavení časovače (minutky). Samozřejmě i mnoho dalších věcí. Pro mnohé bude asi bariéra v jazyku ale pokud umíte jiný jazyk než češtinu tak to zvládnete klidně i s výslovností (haudujůdů) nebo jak říka moje 3 letá dcera hej gůgů pjej potifáj a taky si dokáže aktivovat asistenta a pustit písničky ze spotify :)
pokud ho srovnam s Amazon Echodot 3 který doma také máme tak jediný rozdíl vydím v tom že na googlu jednou bude asi český jazyk a podporu chromecastu který využijeme spíš než tv adaptér od amazonu.
- Zatial funguje
- Nič
Zatím se spolu seznamujeme, ale spokojenost je čím dál větší, jen je potřeba pořídit další zařízení, která budou Alexou ovládaná a obsluhovaná. AJ až tak nevadí, stačí základy a dá se ovládat, zvuk použitelný myslel jsme, že bude horší s Spotify funguje velmi dobře.
- Donutí člověka se zamyslet jak položit dotaz v angličtině ;-)
- Propojení s IoT "bižutérií" a ovládání z Hubu
- Že nepodporuje češtinu jako jazyk pro ovládání nevadí, ale horší je, že nezná české názvy měst, ulic, rádií apod. Vždy český název nahradí něčím s podobnou výslovností a nebo úplně něčím jiným.
- Občas nevím kde co nastavit v aplikaci Google Assistant (v telefonu). Aplikace je nepřehledná.
Měl to být doplňkový dárek pro manželku, ale nakonec se stal jejím nejoblíbenějším!
Legrační je požadavek na přehrávání Radiožurnálu - "OK Google … play seský rozhlas" -> Vážně to funguje :-)
Google Home Hub nebo Nest Hub mohu jen doporučit.
- Slušný zvuk
- Ovládání spotřebičů
- Spárování s dalším Echem do sterea (Spotify, TuneIN)
- Někdy udělá něco jiného, než se po ní chce a výslovností to není.
- Pozor, Alexa je urážlivá. Nedávejte ji do hluchých mrch :-)
Pěkný kousek technologie. Nicméně je třeba si uvědomit, že její pořízení je dobrovolný a masivní zásah do soukromí
Zobrazuji 201 - 220 ze 255 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13 Další »