Poradna Google Home mini

Autor: Registrovaný uživatel | Vloženo: 21.11.2018 000 22:28 | Témata: Poradna Google Home mini

Registrovaný uživatel

Registrovaný uživatel

Čeština do konce roku 2018?

Ahoj. Nevíte jak to bude se slíbenou češtinou do konce roku 2018. Na jaře a v létě letošního roku se tím Google chlubil všude možně a teď nemohu nikde najít jestli se tak skutečně stane. Mělo by být uvolněno mraky dalších jazyků. https://www.svetandroida.cz... Rozhoduji se mezi ním a Alexou, která by mi podporovala navíc televizi a tohle by byl zásadní dealbreaker. Díky moc za odpovědi.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    10. prosince 2018

    Odpověď na tu otázku nevím, také by mně zajímala. Pokud ale vím, Google tu češtinu opravdu umí, takže i když to nebude do konce roku tak to bude třeba na jaře. Televizi vyřešíte Chromecastem. Já tu Alexu neznám, netroufnu si tak soudit její použitelnost, ale češtinu asi nemá a mít dřív než Google nebude. A bez té češtiny je drtivá většina věcí nepoužitelná. Nejde o to, že se to musí úkolovat anglicky, to je detail. Jde o to, že prostě počasí v Aši vám to nenajde kdybyste se rozkrájel, o hledání řeznictví ani nemluvím. Já na češtinu čekám jak na smilování.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Registrovaný uživatel

      12. prosince 2018 - Registrovaný uživatel

      Nakonec jsem koupil v akci Amazon. O chromecastu vím, ale je to pro mě další naprosto zbytečná investice. Měl jsem možnost Alexu používat týden v apartmánu na dovolené a celkem jsem si to oblíbil. Chci asistenta využívat pro hudbu, ovládání světel, televize a jako minutku při vaření (zdaleka nejužitečnější). Na počasí a vyhledávání informací a věcí jsme stejně využívali vždy telefon. Rychlejší, máte vždy při ruce a nalezená informace zůstane v prohlížeči. Ještě jedna věc co mi přišla u každého videa s Google asistentem šílená je fráze "OK Google" nebo "Hey Google". Z toho by mě časem jeblo. Prý snad ale budou také časem nová oslovení. Uvidíme. Kdyžtak koupím časem i toto zařízení. Zas tak drahé to není.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.